Dupleks eko-kućica na obali je smještena u mjestu Muo, na 1 km razdaljine od Starog grada Kotora.

Nedavno renovirana i kompletno opremljena, prima do četvoro gostiju. Ovo je kućica od 40 kvadratnih metara, podijeljena na dva nivoa: sa dnevnom sobom u kojoj je sofa ležaj za dvoje, kuhinjicom, toaletom na prizemlju, i spavaćom sobom za dvoje i kupatilom na prvom spratu.

Ušuškana u lijepom i mirnom dijelu Kotorskog zaliva, idealna je za parove, porodice, turiste i “alternativne” avanturiste koji žele da odmore tokom njihovog putovanja po Crnoj Gori, a dostupna je cijele godine.

Lokacija je idealna početka tačka za obilazak svih najpoznatijih turističkih atrakcija, a na zahtjev se mogu organizovati sve vrste tura i transfera (poput obilazaka sa vodičem, biciklističkih tura, raftinga, jedrenja, jahanja, kanjoninga, džip safarija itd.).

Vila je opremljena klima uređajem, sistemom za grijanje, mašinom za pranje veša, televizorom, kao i stolom i stolicama za kojim možete uživati u divnom i nezaboravnom doručku/ručku/večeri na ponti.

Planinski bicikli su uključeni u cijenu kuće, a moguće je i rezervisati turu brodom i ploviti zalivom.

Od kućice se može prošetati do male pijace u blizini, a duž cijelog zaliva je mnogo restorana i barova. Najbliže autobusko stajalište je na manje od 5 minuta hoda, dok se glavna autobuska stanica nalazi u Kotoru.

Kućica je smještena na 20 minuta vožnje od Perasta, 15 minuta vožnje od trajekta koji vodi do Herceg-Novog, 15 minuta od aerodroma u Tivtu i marine Porto Montenegro, 30 minuta od Budve, sat vremena od Cetinja i Nacionalnog parka Lovćen, 90 minuta od aerodroma u Dubrovniku, 90 minuta od Podgorice, 3 sata od Žabljaka, Nacionalnog parka Durmitor i rijeke Tare.

Prijavljivanje i odjavljivanje

  • Prijavljivanje gostiju se obavlja od 14 do 20 časova (kasno prijavljivanje se naplaćuje dodatnih 10 eura na cijenu iznajmljivanja kućice)
  • Odjavljivanje gostiju se vrši do 11 časova (kasno odjavljivanje se naplaćuje dodatnih 10 eura na cijenu iznajmljivanja)

Policy of cancellation

Reservations can be modified and cancelled without any penalty within 15 days before arrival.  Later, 50% of the total amount will be charged and in case of no-show or lack of previous communication, total reservation amount.

Credit card is needed to guarantee the reservation. Reception reserves the right to charge the amount of reservation at any moment after terms of cancellation are expired. Credit card accepted: Visa, Mastercard, American Express, Diners, Maestro.

PeriodNoćenje
Od 1. Juna do 31. Avgusta100€
Od 1. do 30. Septembra 80€
Od 1. Aprila do 31. Maja80€
Od 1. Oktobra do 31. Marta60€